Bij gvmccompany begrijpen we dat gezinnen op zoek zijn naar een betaalbare airconditioningoplossing. Daarom bieden wij een breed scala aan prijs-kwaliteitverhouding airco's. Onze producten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen en tegelijkertijd energie-efficiënt en milieuvriendelijk te zijn. Met onze aan de prijs kopende airco's kunnen gezinnen genieten van een comfortabele en koele omgeving, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Wij staan klaar om u te helpen de perfecte airco te kiezen die bij uw budget en behoeften past. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw gezin helpen om de hitte te verslaan!zo heeft u een 2.5 kw fujitsu voor een ruimte tot +- 35m² 

al voor 1275€ + btw ( incl het koper tot 4 m en kabelgoot en buitenschakelaar voor 230v  ) de prijs voor een 3.5 kw fujitsu voor een ruimte tot +- 50m² 

heeft u voor een prijs van 1450 €+ btw ( incl het koper tot 4 m en kabelgoot en buitenschakelaar voor 230v )


voor het zwaarder model en grote ruimte kan u kiezen voor een 5 kw 

de 5 kw van fujitsu bieden wij aan voor een bedrag van 1950 € + btw ( incl het koper tot 4 m en kabelgoot en buitenschakelaar voor 230v ) 


ook kunnen wij jullie helpen voor een multi 1 buiten unit en 2/3 binnen unit deze prijs is altijd op aanvraag , dit geld ook voor vloermodelen en 4 wegcassete !  


niet in deze prijs inbegrijpen en kan als meer prijs aangeboden worden , 

boren van gaten 

stroomkabel tot buiten unit (zekeringkast ) 


vraag vandaag nog een gratis offerte aan ! 

wij komen tot bij u thuis voor een advies op maat te geven , 

wij kunnen verschillende merken aanbieden naar gelang het budget van de klant 

heeft u verder vragen aarzel niet en neem drek contact met ons op , ook het vullen van u airco kan u steeds bij ons te recht ! 

opgelet nieuwbouw is aan 21% btw 

ouder als 10 jaar is het btw tarief aan 6%